Pour le Plaisir

Een leuke cursus waarin luisteren en spreken in de Franse taal centraal staat.

Als u tamelijk vlot Frans spreekt, leest en verstaat, u dat graag wilt bijhouden en verder ontwikkelen, dan is deze cursus heel geschikt.
Iedere week bespreken we met elkaar actuele of typisch Franse onderwerpen, zoals:  les actualités, les chansons françaises,  la littérature, les bandes-annonces des nouveaux films, l’art etc.

Aan de hand van tekst-, audio- en videofragmenten wordt gewerkt aan het vergroten van uw woordenschat en de luister- en spreekvaardigheid. Hiervoor werken we met het lesboek Points de Vue. De methode is eentalig en bevat prachtig geïllustreerde teksten die gebaseerd zijn op authentieke documenten. Daarnaast gebruiken we allerlei andere bronnen, zoals TV5.

Indien nodig wordt er grammaticale ondersteuning gegeven. Deze cursus is geschikt voor mensen die het vooral leuk vinden om met Frans bezig te zijn, maar ook voor mensen die hun Frans verder willen ontwikkelen omdat ze bijvoorbeeld Frans moeten kunnen spreken voor hun werk of omdat ze een huisje in Frankrijk hebben.

De cursussen starten medio september 2018. Er zijn 35 wekelijkse lessen van anderhalf uur.
Reken op één à anderhalf uur voorbereiding thuis.

Pour le Plaisir is een cursus op ERK-niveau B1. Er zijn drie groepen:

Geldermalsen Woensdagmorgen 09h00 – 10h30
Geldermalsen Woensdagmorgen 11h00 – 12h30
Druten Donderdagavond 20h15 – 21h45

De prijs van de cursus is € 350 exclusief het boek.

Meer informatie?

Neem contact met ons op als je nog vragen hebt.

Inschrijven

Regel je inschrijving direct online!