Pour le Plaisir

Een leuke cursus waarin luisteren en spreken in de Franse taal centraal staan.

Als u tamelijk vlot Frans spreekt, leest en verstaat, u dat graag wilt bijhouden en verder ontwikkelen, dan is deze cursus heel geschikt.
Iedere week bespreken we met elkaar actuele of typisch Franse onderwerpen, zoals: les actualités, les chansons françaises, la littérature, les bandes-annonces des nouveaux films, l’art etc.

Aan de hand van tekst-, audio- en videofragmenten wordt gewerkt aan het vergroten van uw woordenschat en de luister- en spreekvaardigheid. Hiervoor werken we met het lesboek Points de Vue. De methode is eentalig en bevat prachtig geïllustreerde teksten die gebaseerd zijn op authentieke documenten. Daarnaast gebruiken we allerlei andere bronnen, zoals TV5.

Indien nodig wordt er grammaticale ondersteuning gegeven. Deze cursus is geschikt voor mensen die het vooral leuk vinden om met Frans bezig te zijn, maar ook voor mensen die hun Frans verder willen ontwikkelen omdat ze bijvoorbeeld Frans moeten kunnen spreken voor hun werk of omdat ze een huisje in Frankrijk hebben.

De cursus start woensdag 11 september 2019. Lestijd 09.00 uur – 10.30 uur.
Er zijn 35 wekelijkse lessen van anderhalf uur.
Reken op één à anderhalf uur voorbereiding thuis.

Pour le Plaisir is een cursus op ERK-niveau B1.

De prijs van de cursus is € 350 exclusief het boek.

Proefmateriaal
Points de Vue Hoofdstuk 1 (PDF)

Meer informatie?
Neem contact met ons op als je nog vragen hebt.

Inschrijven
Regel je inschrijving direct online!